Κυνηγάει σούπερ ταλέντο ο ΠΑΟΚ!

Το τμήμα πάλης του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλει να ντύσει στα ασπρόμαυρα άλλο ένα πολύ μεγάλο ταλέντο.
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας έχει μπει ο νεαρός αθλητής του Γ.Ο. Ευόσμου Μακεδόνες, Κούτελης Σωτήρης, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων στην Μεσσήνη.
Ο νεαρός αθλητής πάλεψε σε τρεις αγώνες, τους οποίους κέρδισε σε δευτερόλεπτα με μεγάλη υπεροχή και χωρίς να δώσει πόντο (8-0), αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 53 κιλών.
Από τους ειδικούς θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε τη μεταγραφική περίοδο του Νοεμβρίου ο εν λόγω αθλητής να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.
. Κυνηγάει σούπερ ταλέντο ο ΠΑΟΚ! ..
. Κυνηγάει σούπερ ταλέντο ο ΠΑΟΚ! ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

Στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έχει αποτελέσει παρελθόν για τον ίδιο εδώ και αρκετούς μήνες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι βρήκε την επόμενη … [Read More...]

Μέχρι και οκτώ μήνες εκτός ο Γλυκος!

Με επιτυχία χειρουργήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» ο Παναγιώτης Γλύκος. Το διάστημα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μπορεί να φτάσει … [Read More...]