Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι… ψιλά ο Βέμερ!

 

Εκτός από τις πληρωμές σε Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν (Ισπανός και Αργεντινός εξοφλήθηκαν εντελώς και αρχειοθετούνται οι υποθέσεις τους ενώ ο Εσιέν πληρώθηκε μία δόση και είναι σε διαδικασία συμβιβασμού) καθώς επίσης και αυτή στον Τελάντερ (τα βρήκε με Παναθηναικό και απέσυρε το δικό του δικόγραφο), ο Παναθηναικός έκανε το μεσημέρι της Τρίτης μίας κίνηση επικοινωνιακή με στόχο να κερδίσει επιπλέον χρόνο στην υπόθεση Βέμερ που… κάει και τσουρουφλάει.
Συγκεκριμένα, μετά από 25 ημέρες σιωπής και μηδενικής επικοινωνίας με την πλευρά του Γερμανού μπακ, οι "πράσινοι" κατέθεσαν στο λογαριασμό του 49.882 ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση που δεν του είχαν καταβάλλει το Γενάρη.
Και όλα αυτά τη στιγμή που είναι σε εκκρεμότητα η διευκρίνιση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το κατά πόσο είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός, εφόσον τιμωρήθηκε με -3, να καταβάλλει όλο το ποσό των 498.822 ή την πρώτη δόση.
Η πλευρά του παίκτη έχοντας στα χέρια της την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που επικυρώνει το -3, τονίζει πως η απόφαση αυτή, αναφέρει ξεκάθαρα για ολοσχερή εξόφληση του ποσού.
Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτή την κίνηση επικοινωνιακά για να δείξει πως έχει αρχίσει να πληρώνει τον παίκτη αναμοχλεύοντας παράλληλα τον τρόπο πληρωμής του μέσω της απόφασης που εκκρεμεί από την ΕΠΟ.
Εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει διευκρινίσει η Ομοσπονδία το πώς πληρώνεται ο Βέμερ, το -3 θα παγιωθεί οριστικά στο βαθμολογικό πίνακα. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το -3 θα μείνει, και ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απλώς να παγώσει τις υπόλοιπες αφαιρέσεις βαθμών για την υπόθεση του Γερμανού.
. Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι… ψιλά ο Βέμερ! ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

Ρεσιτάλ από Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα

  Ο Μοχάμεντ Μπεν πλησιάζοντας τα 29 του χρόνια έψαχνε ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο. Ειδικότερα από τη στιγμή που δεν έχει βγάλει τα τρελά λεφτά στο ποδόσφαιρο. Για να καταλάβετε, στην … [Read More...]