Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναιτωλικό

Την ημέρα του αγώνα με τον Αστέρα για το Κύπελλο ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό, αρχικά μέσω διαδικτύου.
Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 60 ευρώ με την πράσινη ΠΑΕ να βγάζει σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:

"Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης». Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 8/2 μέσω viva.gr και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους. Από αύριο Πέμπτη 9/2, οι διάθεση θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4, τις καθημερινές9:30 έως 17:30, το Σάββατο 10:00 με 14:00 και την Κυριακή από τις 9:30 πμ έως την έναρξη της αναμέτρησης.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13,14

10 Ευρώ

6, 7

15 Ευρώ

1, 5, 8, 12,

20 Ευρώ

5Α, 2, 9, 11

25 Ευρώ

10

40 Ευρώ

3

60 Ευρώ

 
Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.
Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".
. Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναιτωλικό ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

Χαμός στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης!

Χαμός έγινε στο γήπεδο της Κοζάνης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στο χάντμπολ από τον ΠΑΟΚ! Χαμός όμως έγινε και όταν οι Κυπελλούχοι πήγαν με το τρόπαιο στα γραφεία του ΣΦ ΠΑΟΚ Κοζάνης και … [Read More...]