Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού

Η πιο σημαντική και δύσκολη δουλειά για το Γουδί δεν σχετίζεται με τις επαφές σε κορυφαίο επίπεδο… Αντίθετα, αφορά την προεργασία που απαιτείται σε νομικό επίπεδο, ώστε να συνδυαστούν οι απαιτήσεις των εμπλεκόμενων και να ικανοποιηθούν όλοι, στο μέτρο του εφικτού.

Σε κυβερνητικό επίπεδο, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταγράψει τις ανάγκες του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσπαθούν να τις καλύψουν, λαμβάνοντας υπόψη το νομικό καθεστώς που επικρατεί στον Υμηττό. Ένας συνδυασμός που δεν είναι εύκολος, χρειάζεται χρόνο και μεγάλη προσοχή, ώστε να παρουσιαστεί ένα νομοθέτημα που θα εγκριθεί στον έλεγχο του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Η νομοθέτηση που θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο της αστικής παρέμβασης "Νέα Αθήνα", είναι περίπλοκη και θα διαρκέσει μερικούς μήνες. Αναφορικά με την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και του αθλητικού κέντρου, πρέπει να προβλεφθούν ορισμένες παράμετροι:
Α) Να χωροθετηθούν οι κατασκευές.
Β) Να περιγραφούν οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων.
Γ) Να προσδιοριστούν οι εμπορικές χρήσεις.
Δ) Να αποφασιστούν τα συνοδευτικά έργα υποδομής.
Ε) Να διευκρινιστεί το καθεστώς χρηματοδότησης.
Οι πέντε προϋποθέσεις είναι απαραίτητο να διευθετηθούν, προκειμένου το έργο να περάσει στη διαδικασία της υλοποίησης. Οποιοσδήποτε θελήσει να συμμετάσχει, προτού το πράξει πρέπει να ενημερωθεί για τις παραμέτρους του έργου και έπειτα να αποφασίσει εάν τον συμφέρει ή όχι… Διότι προς το παρόν, οι συζητήσουν περιορίζονται σε υποθέσεις εργασίας και δεν βασίζονται σε δεδομένα.
ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΒΑΝΤΑΖ
Ως μέρος της Διπλής Ανάπλασης, ο Παναθηναϊκός έχει δύο πλεονεκτήματα, τα οποία δύναται να εκμεταλλευτεί στη «Νέα Αθήνα». Το πρώτο είναι πως η ΠΑΕ δικαιούται αποζημίωση από το Δήμο Αθηναίων για τα έξοδα που έχει δαπανήσει για μελέτες και εκσκαφές στο Βοτανικό, με το ποσό να εκτιμάται στα 10.000.000 ευρώ.
Το δεύτερο αφορά την υποχρέωση της Alpha Bank να παραδώσει έτοιμες προς χρήση εγκαταστάσεις στον Ερασιτέχνη, ώστε να αποκτήσει άδεια λειτουργίας για το Mall. Το ζητούμενο για τις διοίκησης του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είναι πως θα αξιοποιήσουν τα δύο ατού, για να αποκομίσουν μεγαλύτερα οφέλη. 
. Οι πέντε προϋποθέσεις για την επίλυση του γηπεδικού ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

«Είμαστε ψυχολογικά έτοιμες»

Ο Ολυμπιακός θα δώσει τα πάντα για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής σύμφωνα με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη, η οποία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την τρίτη διαδοχική παρουσία του … [Read More...]

Στα Σκόπια η πρόβα τζενεράλε

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει την Παρασκευή 28/4 στα Σκόπια για ένα φιλικό με τη Μέταλουρκ στα πλαίσια της προετοιμασίας για τους μεγάλους τελικούς της Α1. Οι παίκτριες … [Read More...]

Διπλή υποψηφιότητα Γκαρντ στη Γαλλία

Τη στιγμή που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ο Ρεμί Γκαρντ φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν, η «Equipe» δίνει μια … [Read More...]

Η φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ

Την παρουσία χούλιγκανς στη φυσούνα και τα αποδυτήρια κατήγγειλε ο Ολυμπιακός μετά το τέλος του ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κατηγορώντας και την αστυνομία για απάθεια. Οι Πειραιώτες … [Read More...]