Προκυρύσσει εκλογές η «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

Γενική Συνέλευση με βασικό θέμα την προκήρυξη εκλογών, συγκαλεί η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» την 1η Δεκεμβρίου. Το σωματείο λαϊκής βάσης ενημέρωσε τους Συμμάχους για την ημερήσια διάταξη και δίνει το δικαίωμα για νέες εγγραφές μέχρι τις 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας:
Έχοντας υπ’ όψιν :
Α. Τις διατάξεις του από 24.05.2012 Καταστατικού του ΣωματείουΒ. Την από 26.10.2017 Απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 1η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, στο κλειστό γήπεδο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Τάφος του Ινδού).
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.
Έγκριση απολογιστικής έκθεσης πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού από 01.07.2016 έως 30.06.2017.
Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.
Απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.07.2016 έως 30.06.2017.
Ενημέρωση για τη σύναψη ανταποδοτικών συμβάσεων με εταιρείες και έγκριση αυτών.
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής

Α. Προσδιορισμός ημερομηνίας αρχαιρεσιώνΒ. Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών περί εκλογής α) Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, 9 τακτικών και 2 αναπληρωματικών και β) Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής 3 τακτικών και 3 αναπληρωματικών.  

Λήψη απόφασης περί διεξαγωγής ή μη και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
Εξουσιοδοτήσεις για δαπάνες αρχαιρεσιών.
Διάφορες ανακοινώσεις.  

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαρτία που προβλέπεται στο Καταστατικό, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί 2α  Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα Ημερησίας Διάταξης. Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των παρόντων μελών.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Α) Παρακαλούνται τα τακτικά μέλη να έχουν τακτοποιήσει μέχρι την 29.11.2017 το αργότερο τυχόν εκκρεμότητες των στοιχείων, για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και καθυστέρηση την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
Β) Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη, τα οποία θα έχουν εγγραφεί με καταβολή εγγραφής/συνδρομής ή/και θα έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους με καταβολή αυτής, μέχρι την 29.11.2017.
Γ) Τα μέλη κατά την προσέλευσή τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δηλώσει κατά την έγγραφή τους. Επιθυμητή και η επίδειξη της κάρτας μέλους του Σωματείου.
Δ) Οι εξουσιοδοτήσεις για τη συμμετοχή και τη ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις των άρθρων 19.4 και 32.13 του Καταστατικού.
Ε) Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο ή για την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν από τακτικά μέλη που θα έχουν εγγραφεί έως την 29.11.2017 είτε κατά τη διάρκεια της Συνελεύσεως στο θέμα ημερήσιας διάταξης υπ’ αριθμ. [6] είτε – σύμφωνα με τις προβλέψεις του Καταστατικού- έως και δέκα (10) ημέρες προ της ημερομηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών, που θα αποφασισθεί από τη Γενική Συνέλευση, Ο Υποψήφιος θα πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς του να είναι τακτικό μέλος του Σωματείου, με δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και να μην εμπίπτει στους λόγους διαγραφής μελών, όπως προβλέπονται στο Καταστατικό. Επίσης, πρέπει να δηλωθεί εάν η υποψηφιότητα αφορά στο Δ.Σ. ή στην Ελεγκτική Επιτροπή. Παράλληλη υποψηφιότητα δεν επιτρέπεται και επιφέρει την ακυρότητα της υποψηφιότητας εν όλω. Η υποψηφιότητα υποβάλλεται προφορικά ή εγγράφως στα γραφεία επικοινωνίας του Σωματείου επί της Λεωφ. Αλεξάνδρας 160, με σχετική βεβαίωση για τα ανωτέρω. Ως αποδεκτή έγγραφη υποβολή νοείται και η ταχυδρομική αποστολή της υποψηφιότητας με ημερομηνία παραλαβής έως τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής υποψηφιοτήτων ή η αποστολή τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 6870713 ή η αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paomprosta.gr.
Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, προς διευκόλυνση των τακτικών μελών στο προσεχές διάστημα.  
. Προκυρύσσει εκλογές η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

«Aπό την αρχή όσο πιο δυνατά μπορούμε»

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Γλυφάδα και Ολυμπιακό, με την Ελευθερία Πλευρίτου να μιλάει για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (15/11, 19:30), τονίζοντας ότι θα δώσει … [Read More...]

Πόρνη… ατυχία

Είναι από τις στιγμές που αναρωτιέσαι, που θέλεις να φωνάξεις, να εκτονωθείς , να βρίσεις , να καταφερθείς εναντίον μιας δύναμης που δεν την «βλέπεις».Μιας αόρατης «δύναμης» που πάρα πολλές … [Read More...]

«Ένιωσα κάτι ξεχωριστό»

Ο Ερνάντο Γκόμεζ ήταν το πρόσωπο του αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παμβοχαϊκού για την τρίτη αγωνιστική της Volley League. Ο 35χρονος παίκτης του Δικεφάλου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς … [Read More...]

Συνέχεια με Γλυφάδα εκτός έδρας

Εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας την Τετάρτη (15/11) στις 19:30 περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για την 5η ημέρα του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά … [Read More...]

«Κάθε μέρα και καλύτερα ο Γκόμεζ»

Η επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ στην αγωνιστική δράση στη νίκη με 3-1 απέναντι στον Παμβοχαϊκό, σκόρπισε πολλά χαμόγελα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο γιατρός του Δικέφαλου, Διονύσης Νικηφόρος, … [Read More...]