Σιμιτζόγλου: «Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω»

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μίλησε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» και αναφέρθηκε στην πολύκροτη υπόθεση για το Ολυμπιακός – Πλατανιάς και το πώς προτίθεται να κινηθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του. Ο ίδιος θα αξιολογήσει τις καταγγελίες και θα κρίνει το αν θα ασκήσει τελικά δίωξη.

"Περιμένω να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις για να ζητήσω και να πάρω στα χέρια μου όλο το υλικό από αυτά που υποστηρίζουν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Δυστυχώς, εγώ δεν έχω δικαίωμα να πάρω κατάθεση. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία που διενεργεί η Εισαγγελία Πειραιώς, η οποία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, θα τη ζητήσω προκειμένου να λάβω γνώση και να πράξω τα δέοντα.
Εδώ πρέπει όλα να είναι επίσημα. Όχι δηλώσεις στον Τύπο, όπου καθένας λέει διάφορα. Επίσημες καταθέσεις στην Αστυνομία, όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους του Πλατανιά. Όπως γίνεται τώρα από την Αστυνομία Χανίων. Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω", δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα "Δημοκρατία", ενώ σε ερώτηση για την ταχύτητα με την οποία σημειώνονται εξελίξεις στην υπόθεση, είπε:
"Δεν μπορώ να μιλήσω για χρόνο, αν και θα ξαναπώ ότι όλα… τρέχουν αρκετά ικανοποιητικά. Εδώ δεν υπάρχουν κάμερες, δεν υπάρχει τηλεόραση και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Χρειάζονται οι επίσημες καταθέσεις, λοιπόν, ώστε να αξιολογηθούν".
. Σιμιτζόγλου: «Πρώτα θα δω τις επίσημες καταθέσεις και στη συνέχεια θα κρίνω» ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

Στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έχει αποτελέσει παρελθόν για τον ίδιο εδώ και αρκετούς μήνες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι βρήκε την επόμενη … [Read More...]

Μέχρι και οκτώ μήνες εκτός ο Γλυκος!

Με επιτυχία χειρουργήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» ο Παναγιώτης Γλύκος. Το διάστημα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μπορεί να φτάσει … [Read More...]