Στο Sinan Erdem Dome οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Η αγωνία αρχίζει να πηγαίνει προς τα… κόκκινα, όμως κόκκινες αρχίζουν να γίνονται σιγά σιγά και οι κερκίδες του Sinan Erdem Dome καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει φτάσει στο γήπεδο και προσπαθεί να μπει σε αυτό μέσω της Θύρας 11.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
Περίπου 1800 φίλοι του Ολυμπιακού, ίσως και περισσότεροι, θα στηρίξουν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον αποψινό ημιτελικό και θα προσπαθήσουν να τη σπρώξουν στη νίκη. Θα κάθονται πίσω από τις θέσεις των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, πίσω δηλαδή από τη μπασκέτα στην οποία έβαλε ο Γιώργος Πρίντεζης το νικητήριο καλάθι στον Τελικό του 2012. Θα είναι ουσιαστικά απομακρυσμένοι από το παρκέ, καθώς οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε θα έχουν τη μερίδα του λεόντος μιας και είναι γηπεδούχοι.
Οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο που θα βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ενισχυμένες από νωρίς, καθώς δεκάδες άνδρες έχουν πάρει τη θέση τους πριν το ρολόι δείξει 4μ.μ.

. Στο Sinan Erdem Dome οι οπαδοί του Ολυμπιακού ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

Στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Ο Παναθηναϊκός έχει αποτελέσει παρελθόν για τον ίδιο εδώ και αρκετούς μήνες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι βρήκε την επόμενη … [Read More...]

Μέχρι και οκτώ μήνες εκτός ο Γλυκος!

Με επιτυχία χειρουργήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, στην κλινική «Άγιος Λουκάς» ο Παναγιώτης Γλύκος. Το διάστημα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση μπορεί να φτάσει … [Read More...]