Το αντίο του Ελευθεριάδη στον Ολυμπιακό

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών από την Παρασκευή το απόγευμα και ο ίδιος θέλησε να αποχαιρετήσει τον σύλλογο όπου εργάστηκε τους τελευταίους 30 μήνες ευχαριστώντας όσους τον εμπιστεύτηκαν.
Ο Ελευθεριάδης υποστήριξε ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξαν ήταν το καλύτερο πράγμα προκειμένου να βγουν παιδιά από την ακαδημία και να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Η επίσημη δήλωση του ανέφερε:
«Με τη λήξη της συνεργασίας μας και έπειτα από 2,5 χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας της Π.Α.Ε Ολυμπιακός θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της ακαδημίας και της Π.Α.Ε ανεξαιρέτως, τους προπονητές της ακαδημίας και άξιους συνεργάτες μου, τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας (τους μικρούς έναν έναν με μια αγκαλιά), τον κο Γιώργο Παύλου,τον κο Γιάννη Βρέντζο και τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμή που μου έκαναν να με προσλάβουν και να με εμπιστευθούν.
Ευχαριστώ την ευρύτερη οικογένεια του Ολυμπιακού για την προστασία της δουλειάς μου στους 30 αυτούς μήνες. Θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ από την πλευρά μου, ώστε να συνεχίσει η ακαδημία να πετυχαίνει πάντα τους διπλούς στόχους της, την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου των ποδοσφαιριστών και την κατάκτηση αγωνιστικών στόχων».
. Το αντίο του Ελευθεριάδη στον Ολυμπιακό ..

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU

«Χτυπάει» Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός;

 Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού, είναι αυτό του Δημήτρη Κολοβέτσιου, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr.Το συμβόλαιο του 25χρονου αμυντικού με … [Read More...]

Μήνυμα επιστροφής από τον Πάρντο

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Φελίπε Πάρντο παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναντ, σε μια συμφωνία που προέβλεπε ρήτρα αγοράς του από τον γαλλικό σύλλογο με ένα ποσό άνω των 4 εκατ. … [Read More...]