Χορεύει στο ταρτάν, χορεύει και στα λόγια…

Απαντήσεις σε πολλά έδωσε ο Πέτρος Μάνταλος μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης. Να τι είπε για τον τρόπο που αγωνίζεται φέτος η ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο τιμόνι.

Για την κάλυψη των κενών χώρων“Ήταν ένα στοιχείο που έλειπε από την περσινή σεζόν και είναι αυτό που θέλει να φέρει ο προπονητής. Δεν υπήρχαν χώροι σήμερα, ο Πανιώνιος ήρθε να χαλάσει το παιχνίδι μας, αλλά μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν ευκολότερα για εμάς.
Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, είμαστε σε τρεις διοργανώσεις και αυτό που θέλουμε είναι πρώτα να κερδίζουμε και να το συνδυάζουμε με καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν συνεχόμενα ματς και πολύ σημαντικά και σήμερα έπρεπε να συγκεντρωθούμε στον Πανιώνιο και έπειτα στο Άμστερνταμ. Είναι απαραίτητο να συγκεντρωνόμαστε κάθε φορά στο επόμενο παιχνίδι και να κάνομε ότι καλύτερο”.
Για το Champions League“Σίγουρα ήταν κάτι που παλεύαμε να πετύχουμε όχι μόνο στα προκριματικά, αλλά σε όλην την περσινή χρονιά. Το να είμαστε εδώ είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών ενός χρόνου. Δεν είμαστε στον όμιλο για τουρισμό”.
Για την κατοχή της μπάλας“Ήταν ένα στοιχείο που ήθελε να προσθέσει ο Ουζουνίδης. Να παίζουμε δηλαδή περισσότερο με την μπάλα, με την κατοχή και να έχει η ομάδα επιθετικές πρωτοβουλίες και να δημιουργούμε ευκαιρίες, κάτι που κάναμε στο σημερινό ματς”.Για τους συμπαίκτες του “Υπάρχουν παίκτες που τα δίνουν όλα και θέλουν να βάλουν γκολ και να προσπαθούν για το καλύτερο, όπως ο Λιβάγια και ο Κλωναρίδης. Και αυτό ήταν μια απόδειξη ότι σκεφτόμασταν σήμερα πρώτα τον Πανιώνιο και μετά τον Άγιαξ”.

.

LIVE STREAMING AGONES PODOSFAIROU